تحولات منطقه

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در دیدار با کتابداران شهریار، شهرقدس و ملارد با اشاره به مشکلات معیشتی کتابداران گفت من به این مسئله معترفم و برای بهبود آن پیگیری می‌کنم.

تنگناهای معیشتی کتابداران قابل کتمان نیست
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، نشست دبیرکل نهاد با کتابداران کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌های شهریار، شهرقدس و ملارد، چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱ در سال اجتماعات کتابخانه عمومی ایثار شهریار برگزار شد.

مهدی رمضانی در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در این نشست، در سخنانی گفت: همواره در بازدیدهای کتابخانه‌ای و نشست با کتابداران عنوان کرده‌ام که یکی از بهترین ساعات، دقایق و لحظاتی که ما در طول کار تجربه کرده‌ایم، لحظاتی است که در جمع همکاران خودمان بوده‌ایم. بنده توفیق حضور در اکثر استان‌ها را داشته‌ام. بنای این جلسات شنیدن صدای کتابداران و همچنین در میان گذاشتن برخی مسایل در حوزه مدیریتی نهاد، سیاستگذاری های کلی و موضوعات اجرایی در حال طی شدن است تا بتوانیم در این مسیر برای حل مشکلات با هم، همدل و همراه شویم.

وی افزود: یکی از مهمترین چالش هایی که در این دوران با آن روبرو هستیم، مسائل معیشتی همکاران است. همچنین فضای کار و فعالیت در کتابخانه‌های عمومی نیز موضوع دیگری است که باید به آن بپردازیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌ها درباره مسیر حل مشکلات این نهاد گفت: بنده از دوره مسئولیتم به عنوان سرپرست نهاد تا به امروز که با حکم رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیرکل در خدمت شما هستم و همچنین با تجربه قبلی چهار ساله به عنوان معاون توسعه کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی عرض می‌کنم که به غیر از همدلی و همراهی، ایجاد فضای دوستانه و البته امکان بیان نظرات، انتقادات و پیشنهادها برای پیشبرد کارها، چاره دیگری برای اداره نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و سایر بخش‌های اجرایی کشور وجود ندارد.

مهدی رمضانی درباره بحث معیشتی کتابداران توضیح داد: در موضوع مباحث مالی و معیشتی اولین نکته ای که وجود دارد این است که ما باید نسبت به مسئله آگاه شویم؛ در ادامه باید بدانیم که کمبودها کجا است تا برای برطرف کردن آن اقدام کنیم. من به این موضوع معترفم و بسیار پیگیرم و همواره در همه سطوح و شئون گفته‌ام که همکاران ما در کتابخانه‌های عمومی به لحاظ معیشتی در مشکل و تنگنا هستند و برای آن تلاش خواهم کرد. این موضوع را بنده عمیقا درک می‌کنم. تنگناهای معیشتی کتابداران موضوعی غیر قابل انکار و غیرقابل گذشت است و موضوعی نیست که با گذشت زمان برطرف شود؛ به خصوص اینکه امسال این تنگناها شدیدتر شده است. پذیرش این موضوع خود بخشی از حل این مشکل است.

وی ادامه داد: متاسفانه دیده می‌شود که برخی از افراد بر موج این مسئله‌ی درست، سوار می شوند و اطلاعات غلط ارائه می کنند. این اتفاق به نتیجه رسیدن ما برای حل مسئله را دشوار می‌کند. با اینکه بنده دو ماه و چند روز است که به عنوان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور منصوب شده‌ام، اما می‌توانم گزارش مفصل و جامعی از حجم بالای اقدامات انجام شده ارائه کنم که در جای خود این کار را خواهم کرد.

رمضانی درباره انتشار برخی اخبار خلاف واقع مبنی بر اختلاف فاحش میزان حکم کتابداران با کارکنان سایر دستگاه‌های اجرایی گفت: احکامی که برای همکاران صادر شده است، تمام موارد قانونی طبق قانون نظام خدمات کشوری را دارد، هفته گذشته بر اساس دستور وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، بازرسی وزارتخانه مامور بررسی احکام شد و نتایج نشان داد میزان حکم همکاران ما نسبت به همکاران وزارت ارشاد اختلافی ندارد؛ اما دریافتی همکارانم پایین است چراکه پرداخت رفاهیات در دستگاه‌های دیگر وجود دارد که ما از آن محروم هستیم و راه حل آن ایجاد منابع پایدار در این حوزه است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    0 0
    جناب آقای رمضانی! دبیرکل!، مدیران و معاونین نهاد کتابخانه‌های عمومی؛ و مدیران کل استانها! با شما هستیم! با شما اقلیت پنج درصد که حقوق بالاتر از کتابداران میگیرید و به زعم خودتان همین برایتان راضی کننده است. بله شماها که به خیال خودتان در مقایسه با حقوقِ ناچیز کتابداران دریافتی بیشتری دارید و به خاطر همین مقایسه احساس رضایت دارید. شما که سعی می کنید صندلی های لرزان تان را به هر قیمتی حفظ کنید. از شما میپرسیم! آیا عددی که به عنوان حق غذا و ایاب ذهاب در فیشهای کتابداران جا خوش کرده، زشت و مضحک نیست؟ از بهره وری و حق مسکن آیا چیزی شنیده اید؟ یا فقط به دریافتی های خود، دور از چشم کتابداران دلخوشید؟ آیا اعدادی که در فیش حقوقی برای حق غذا و ایاب و ذهاب نوشته شده، توهین به شخصیت یک کتابدار به عنوان یک انسان نیست؟ با شماییم آقای دبیر کل خوش خنده و بد برخورد! شما که نفر اول این سازمان هستید و معاونینتان مدیران اداره کنندهٔ این نهاد فرسوده از دیده شدن فیش حقوقی کتابداران (کارمندان شما) در سطح جامعه شرم نمیکنید؟ با چه رویی می توانید سرتان را بالا نگه دارید و مصاحبه کنید؟ شما که سراپا ادعا بودید و هستید! اگر در بهبود وضعیت معیشتی و اصلاح فیش حقوق کتابداران موفق نبوده اید و نیستید و نخواهید بود، چرا به صورت شرافتمندانه این مسند لرزان را ترک نمیکنید؟ در نهاد کتابخانه ها چه چیزی هست که دلبستهٔ این میز سست شده اید؟ مگر این سخن حضرت علی(ع) را نشنیده اید: [فانّ المتکاره مغیبه خیرٌ من مشهده و قعوده اغنی من نهوضه] شما که به خاطر دوستانتان پست های بهتری هم میتوانید در جاهای بهتری بگیرید دبیر کل بودن در اداره ای که به مسائل و مشکلات آن اشراف و توانایی ندارید، به چه درد شما میخورد؟ بالاخره قیامتی هست و روز حساب و شما برای تک تک لحظاتی که با عدم توانایی باعث درد و رنج کتابدارانتان شده اید بازخواست خواهید شد و وای بر شماها... [ وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ الَّذِینَ إِذَا اکْتالُوا عَلَی النَّاسِ یَسْتَوْفُونَ، وَ إِذا کالُوهُمْ أَوْ وَزَنُوهُمْ یُخْسِرُونَ، أَ لا یَظُنُّ أُولئِکَ أَنَّهُمْ مَبْعُوثُونَ لِیَوْمٍ عَظِیمٍ] آقای رمضانی! معاونین و مدیران کار نابلد آقای رمضانی! بهترین و تنهاترین لطفی که شما برای کتابخانه ها و کتابداران میتوانید انجام دهید این است که استعفا بدهید. لطفا این لطف
  • کتابدار ۱۷:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
    0 0
    وزیر ارشاد که قبل از عید گفت مشکلات معیشتی کتابداران را پیگیری کردیم بزودی حل میشه .. پس چطور این یه حرف دیگه ای میزنه